20.5.12

Bersebab

Kesian nya tengok blog ni, ada tuan macam takda tuan. Terbiar je tak dipedulikan. Bukan malas tapi sibuk buat persediaan untuk pergi kursus awal bulan depan. Banyak benda yang nak kena cari, nak kena beli, nak kena bawak sendiri. Kemarin satu hari keluar shopping, lepas Giant pi Tesco. Penat pun gagah jugak la. Dah la cik abam kerja, nak tak nak kena jugak pi shopping sorang-sorang. Itu pun ada lagi barang yang tak cukup, tak jumpa cari. Minggu ni minggu last buat persediaan, minggu depan dah nak pi bercuti. Balik dari bercuti 1 jun, 2 Jun balik kampung kejap jumpa mak ayah. 3 Jun dah kena bertolak ke Bentong sebab 4 Jun semua penuntut dah kena lapor tanpa gagal. Padat. Nak cancel pasal bercuti tu sayang pulak, sebab dah lama plan. Apapun sebelum kena lanyak... kita enjoice duluuuu! Heeee XD

12 comments:

  1. Mmg super busy tu niza..

    Tp lps kursus..gaji naik kan?? Okla tu..berbaloi. ^_^

    ReplyDelete
  2. padat giler...tapi tang bercuti tu best..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya tak sabar nak pi bercuti lagi tau drpd nak pi kursus. haha

      Delete
  3. tapi cik tikah tgok akak selalu je update :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu selalu la, sekarang jarang2 dah tikah.

      Delete
  4. takpe kak..ramai dr kita2 sekarang ni kemain bz mengalahkan najib nak prepare pilihan raya saja..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a kan..sama naik je bizi kita dgn najib..kah3

      Delete
  5. bestnye nk p holiday....mmg pack eh, pastu kena p bentong plak...take care :)

    ReplyDelete
  6. Busynya kan, elih pun nak cuti next week jugak..nanti sapa lah nak buang sarang labah-labah haha ^_^

    ReplyDelete
  7. akak sekarang ni malas dah nak berblog ni..
    tapi gagah kan jugak la sikit2
    sebab ada be lagi ni..
    rugi tak buat,.
    ikut hati memang bersawang dah blog ni/

    ReplyDelete
  8. wahhh leh tahan busy takpe2 paham2...org pnting kan hehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D