28.5.12

Cuti Cuti Malaysiaaaaaaaaaaaa


Eh, silap plak... cuti cuti singapoooraaaa! Hurm, berangan jelah dulu. Masih kat rumah lagi. Malam esok baru bertolak. Haih, tak sabaq dah ni nak pi berjalan. Hehe. Alah, nak pi Singapore je pun dah macam nak pi Korea je gediknya tu kan.

Tengah dok recce kawasan ni dengan Encik Google, dok cari mana tempat-tempat menarik. Universal Studios orang kata best kan. Asyik tengok orang je pi. Insyaallah kalau panjang umur, takda aral sampai la kot.

11 comments:

  1. owh nak pi singapore..best jugak tu...akak nak pi london ni niza, nak ikut dak..london blakang rumah..keh:D...may save journey niza ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syoknya kak..london belakang rumah je? nak pi la nanti...kih3

      Delete
  2. Rege mahal universal studio tu..org kata la..tp sekali seumur idup oklah.

    Kg akak tak jauh dgn spore ni..tp tak terpegi. last pegi masa kecik2..dh tak ingat menda pun.

    Nnti citerla ya..boleh buat panduan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aloh mahal sangat ke kak? hurmm..tak pegi la jawabnya..eheh.

      Delete
  3. azzah da pernah pegi universal studio...best,rasa mcm kat Hollywood.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke azzah...kena pi ni. tapi mahal katanya..hurm.

      Delete
  4. selamat melancong..dengar khabar nak masuk Universal Studia RM200..betul ker..
    Tolong usha jap..

    ReplyDelete
  5. palign best kat singapore..merayap memalam buta sampai subuh..

    ReplyDelete
  6. bergambar bersama Merlion itu harus juga mungkin menjadi wajib jika sampai di Temasik :P

    ReplyDelete
  7. Selamat bercuti dan melancong kat Singapore :D

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D