27.5.12

Dream Day First Home

Awat yang boring sangat ntah malam ni. Mentang-mentanglah esok tak kerja kan... eh, taklah. Masuk malam ni dah 3 malam aku boring tapi malam ni paling boring sekali. Ada laki pun tapi takleh sembang. Bukan apa, laki pi kerja jadi dok jelah sorang-sorang kat rumah. Mesti ingat gaduh kan tadi..kan kan? Alahai. Hehe

Nak baca buku rasa takdak mood pulak nak baca. Ada satu lagi buku belum baca. Tapi 2 malam berturut-turut aku tido pukul 3 pagi baca buku Terpelanting Dari Siratulmustakim tu, best. Best-best jugak tapi takut sangat, cemas memanjang, meremang bulu roma tau nak habiskan buku tu. Alah, nantilah aku review, tunggu.

Aku kalau dah habis boring..blog taknak, facebook taknak, twitter pun taknak maka main games la sampai mengantuk. Tajuk kat atas tu nama game tau. Sapa pernah main game tu? Alah. senang je game tu.. cari-cari barang yang tersembunyi je pun. Pc kat ofis pun aku donlod game ni. Time boring takda kerja tu aku layan la jap. Oke dahlah, nak pi main game.

Burokk betoi gambaq ni tangkap guna henpon kat screen laptop..pon bolehhh.
# Eh, ada banyak jenis tau games dream day ni... dream day wedding, dream day honeymoon. Aku dah semua tu.. la dok idam rumah lawa2 ja. Hat bujang trangtangtang tu boleh la main game wedding dengan honeymoon tu..ambik feel dulu. Kih3

13 comments:

  1. azzah pun main game ni kalau boring tapi cari lama2 boleh jadi bertambah rabun..:)

    ReplyDelete
  2. cam best je game nih...

    saya adalah manusia yg paling pemboring didunia sebab dalam lappy hanya ada game2 yg dh sedia ada mcm game judi daun terup tu saja..sian tak? hehe

    ReplyDelete
  3. Ohh ada game spt ni ya...best gak:))

    ReplyDelete
  4. hm, sye ske main the sim....

    ReplyDelete
  5. wahhh game ni!!!!ena selalu main dlu, mase guna lappy lame... now dah tak de fah.. sis download kt mne ek???? huhuhu.. nk download juga

    ReplyDelete
  6. pernah main ni..mg hantu game sampai ke tua..kuhkih :)

    ReplyDelete
  7. hehe..akak pun dah main game ni. dah lama dulu..yg wedding tu. tapi letih mata dok cari benda. skrg gila main 'farm story'.

    ReplyDelete
  8. Alamak....klu download game nie, mst sy jdk leka t. Tp mcm best je. Huhuhuhu...

    ReplyDelete
  9. kadang kadang main game ini pun best. x bosan sgt :)

    ReplyDelete
  10. lea penah maen dream day wedding

    hehehe

    ReplyDelete
  11. Mcm best je tajuk Terpelanting Dari Siratulmustakim. Seram pun ada jugak. Dapat bayangkan cemana isi kandungannya.

    ReplyDelete
  12. tak leh nak download nanti jadi addict....keje pun tak jalan...haha.

    ReplyDelete
  13. haha tergoda sudah kak..kena main jugak nih..kikiki

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D