12.5.12

RM 0.00

Buat pertama kalinya, aku baru je cash out. Dah setahun lebih blogging, ni baru nak merasa duit Nuffnang bagi. Tahun lepas memang merangkak la duit tu nak masuk, nak dapat dua kupang pun payah. Tapi untuk tahun ni Alhamdulillah...masyukkk. Rasanya tahun ni paling kerap dapat BE, sejak bulan Mac sampai sekarang tak henti-henti. Silih berganti. Sampai la boleh cash out kali ni. Alhamdulillah, moga berterusan la Nuffnang ye. Wa sayang lu beb!

Itupun, sebab jeles dengan si Phat. Tengok dia cash out aku pun sebok tergedik-gedik pi tekan. Padahal dah pikir sebelum tu, nak simpan biar 2x ganda baru nak cash out. Tapi Phat kata kalau jumlah tu dah cukup, elok cash out je. Nanti lagi lebat dapat BE. Yeke dak..tak tahulah. Hehe.


#Iklan Digi Digi tu kan memang menarik la...ce tekan tengok! agaga

10 comments:

  1. kak,memang nuff ni works bile orang klik2 ke?sy rase kalo sebulan dueposen,lepas pencen br sy cashout rm50..haha..

    ReplyDelete
  2. cashout hari ni??
    kenapa tak tunggu
    hujung bulan??
    kalau cashout hujung bulan cek sampai lepas sebulan.
    kalau cashout tengah2 bulan gini kena tunggu 2,3 bulan jugak la..

    ReplyDelete
  3. salam kenal dan dofollow sini..

    tahniah dah boleh cashout.. akak x cash lagi sbb ingat nak simpan dulu.. blog akak pun br setaun lebih, tapi be x selebat mana pun...

    ReplyDelete
  4. untung laa setaun dh leh cash out
    lea dulu 4 tahun maen blog, baru leh cash out
    sadis kann

    ReplyDelete
  5. haah betoi cakap diana..kena cash out hujung bulan nt mmg lambat giler..hari tu 2 bulan tgu baru sampai..ingat dah melencong ke lain ..btw congrats, alhamdulillah niza :)

    ReplyDelete
  6. uncle tak pernah cash out pon lagi... agaknya dah RM 4 juta agaknya...

    haha

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah murah nyer rezeki...

    ReplyDelete
  8. rasanya nufnang sedang bermurah hati la..same goes here..hari demi hari naik saja aliran wangnya..sonot ngat..5, 6 tahun lagi boleh la cash out kot..hahaha

    ReplyDelete
  9. wow!dah cash out eyh kak..yana plak bila nak merasa ni..baru 30lebih jer..hehe

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D