2.5.12

Terima kasih Eszyamin!



Tak sangka ada jugak orang nak buatkan header ni untuk aku. Aku tak mintak pun untuk buatkan header ni. Semuanya ikhlas dari seorang blogger ni yang baru lagi la aku kenal. Tapi aku suka sangatlah sebab nampak sepadan gitu. Terima kasih Esyzamin! :)

Esyamin ambik gambar ni dari album g+ aku. Suka-suka katanya lagipun tengah cuti sem lagi kan..mestilah ada banyak masa. Diam-diam je dia buat, dah siap baru dia bagitahu aku.. itupun dia tagged kat google+ je. Sekali lagi terima kasih ya. :)


17 comments:

  1. cntik la header..simple..yg pnting pink..i likeee...hehe

    ReplyDelete
  2. memang lawa header tuh...

    ReplyDelete
  3. haah lawa la niza..niza mmg lawa..eh header pon lawa jugaks.. :)

    ReplyDelete
  4. lawa.. simple... cantik...

    ReplyDelete
  5. amboi kemain..smenjak saye apply MC leave aritu dengan pihak blogger,kemain eszyamin merampas bff saye kak niza ni ye..xleh jadi ni..kne mintak header ngn die gak tanda protes..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takdelah rampas..just nak berkongsi sedikit kegembiraan bersama blogger2..nak bergembira bercuti snorkeling segala tak mampu...ngeh3...

      Delete
  6. amboi...ada org tulun buat header...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. terima kasih semua atas pujian melambong yang diberi..takdelah hebat mana..just suka2..semua pon pandai buat lah..huhuh *blushing*

    ReplyDelete
  9. Waaaaaahhh...ni jelOs ni.Patutla www.kenalinegaraku4u2c.blogspot.com tak leh cari makan.Cantik2.

    ReplyDelete
  10. lawa headernya..kemas dan simple..

    ReplyDelete
  11. patutla semakin beseri2 blog ni..sbb ada tuannya kat header..

    ReplyDelete
  12. cantik...sweet sangat..baiknya hati dia..hehe..jeles tau..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D