5.6.12

Ehem! Ehem! Testing je.

Assalamualaikum. Pahabaq semua? Hehe. Dah macam hantar surat pulak. Sementara kelas pagi dan malam dan hari-hari yang bakal kelam kabut, sebok dan sebagainya belum bermula, jadi kesempatan ni kita gunakanlah sebaiknya untuk update blog sekejap kan.


Boleh ka tera tu? ehehe.


Dah 3 hari dah melapor diri kat 25 RAMD Bentong ni. Suasana pagi dia kat sini sangat nyaman dan sejuk.

Kabus tebal kemain tau macam kat genting je. Memang dekat pun dengan genting.


Alhamdulillah, setakat 3hari kat sini boleh lagilah bertahan walaupun mulax sampai kat sini ahad lepas rasa macam nak patah balik ke Penang je sebab awalx lapor diri dah kena touch mental dengan jurulatih (JL). Rasa macam tak sanggup je nak serah diri kat Prade Square kat sini, luas macam laut. Nampak macam berasap je tar tu. Cuaca panas gila, atas bukit lagi ha. Sabojelah.


Apapun, terpaksalah keraskan hati redah je sampai ke garisan terakhir. Bak kata JL 'RELA DAN REDHA' jelah skot!


bye. :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

  1. dekat dah tu mai la temerloh hehehe

    ReplyDelete
  2. Sabar je lah ye Niza ^_^ biasalah kalau berkhidmat utk negara ni..sib baik ada HP kan :)

    ReplyDelete
  3. aiyok... sengsaranya.. tabahkan hati (^___^)

    ReplyDelete
  4. Ni mmg kira hntr surat utk kwn blog..bg laporan dr sana. ^_^

    ReplyDelete
  5. Sabar je lah Niza dah alang2 samapi sanakan....

    ReplyDelete
  6. sabar tau...mgkn latihan agak teruk tapi akhirnya mungkin ada kemanisan yg bakal diperoleh...:)

    ReplyDelete
  7. dah start rindu2 ka belum??
    heheheh

    ReplyDelete
  8. aik,ade internet kt sane?igtkn kt sane takde mase lgsung online..akak jgn smpai kne ragging ye..haha.trase cam first time pegi asrama dulu2 je..baru smpai da rase nk balik..

    ReplyDelete
  9. huwaaa.. kakak kan kuat..!

    jgn cengeng sgt lah..malu ke orang.. :p

    ReplyDelete
  10. kuatkan semangat kay...boleh tu..insyaallah..

    ReplyDelete
  11. naik la genting jap hilangkan stress ke...hehe

    ReplyDelete
  12. redah dan redha..hehe..nasib cuaca nyaman jer kan..selamat bertabah kak..:)

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D