28.8.12

Aku memang!

Aku memang stai cepat jemu. Aku memang suka ubah-ubah benda yang aku suka nak ubah. Aku memang takleh tengok asyik benda tu je, benda sama je dok kat tempat yang sama. Aku memanggg! Kalau boleh header tu seminggu sekali aku nak tukaq. Template blog pun sama. Hehe.

Mungkin ada kot yang hairan dengan aku. Aku kata mungkin ja. Maknanya tak perasan la tu kan. ;) Kalau kat rumah ni, suami aku memang dah sedia makjahhh sangat dengan tabiat aku ni yang suka mengubah kedudukan perabot kat ruang tamu, bilik tidur sampai ke pinggan mangkuk dalam kabinet dapor tu pun aku ubah jugak tau. Tapi takla kerap sangat ubahnya paling kurang 3, 4 bulan sekali je. Kalau tiap-tiap bulan mau mengamuk laki aku, sebab dia yang tukang angkatnya. muahaha!

Baru..lebih simple. Like.

Jadi tak hairan la, kalau blog ni pun kejap-kejap aku tukar header, template, layout dan sebagainya kan. Sebab aku memang rajin orangnyaaaaa. Haha. Lagi senang, cuit dengan jari je terus jadi, takyah susah-susah mintak tolong laki. Huhu.

ps: Buang yang lama, ambik yang baru. Eh, bukan! Simpan yang lama, letak yang baru. :)

13 comments:

  1. hohoho..ayu pun jenis cpt bosan tp xpndai nk edit2 header n background...salu upahkan org je...

    cpt bosan tp malas nak ubah2..huhu

    so, tahan je la mate tu...:)

    ReplyDelete
  2. sama la dgn saya..sebelum ni blog wana putih, patu masa minggu lepas tukar hijau ala2 kengkunon nk sambut aidilfitri haruslah hijau warna ala-ala bungkusan ketupat, skrg hitam pulak sebab hitam itu menawan dan sebab jiwa kacau motif hitam sbb mcm berkabung la kekdahnyer..lepas ni xtau nk wrna apa,,mungkin pink kot..

    ReplyDelete
  3. amboi hang sakan noh hahaha..xpa ikut suka hang la janji x kaco org lain kan kan

    ReplyDelete
  4. Aku pun dah lama tak tukar2 ni... ahahha.

    ReplyDelete
  5. Rajin amat tu..pinggan dlm kabinet pun kerap ubah! Kalau stkt template tu rajin la..sbb dihujung jari jek.

    ReplyDelete
  6. tak kisah yang penting kita suka...

    ReplyDelete
  7. Salam Niza,
    akak pulak jenis yang malas sangat nak ubah-ubah..kalau setahun macam tu susun atur perabut, tahun depan pun nak macam tu juga..haaa tapi kalau buku kat rak, akak akan ubah-ubah kedudukannya, terbalik, terlentang segala bagai..:)

    ReplyDelete
  8. wahh lawo gambak profile...cam retis :)

    layout gelap gini ok jugak kan

    ReplyDelete
  9. kena gak tukar2 dear..baru tak jemu mata memandang...selamat ari raya...

    ReplyDelete
  10. ok lah tu..sentiasa segar blog ni

    ReplyDelete
  11. rase nak transform gak la..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D