26.8.12

Ingat nak kawen je boleh? Dah kawen pun boleh pakai la!

Dah takdak keja aku kat rumah ni. Dari pagi ke tengahari ke petang ni dok mengadap laptop je. Mula buka blog, tetiba je jari-jari jadi kaku! Tak reti nak taip satu apa pun...itu biasa! Nak mulakan ayat tu bukannya senang.Kan? Agak cemuih mata dok kelikpok kelikpok tengok blog, online facebook pulak. Yang tu lagilah cepat cemuih, takda apa yang menarik pun.

Akhir sekali, ini yang jadi!


Tak siap lagi ni...!

Huhu! Jumpa inai mekah yang Tok bagi bulan lepas. Teringin pulak nak pakai. Last pakai inai masa kawen dulu je pastu dah takleh nak pakai. Suami tak bagi. Tadi pun puas pujuk, terbuka jugak hati dia. Haha! Tu macam pun ada ke?


Haa! siap dah!!

Dah macam pontianak dah buat tangan camtu kan. Mujur kuku tak panjang je. Huhu. Alamak! punya la comot pakai inai. Tu pun nak tunjuk orang. Takpa takpa.. Malam ni nak projek tangan kanan pulak. Kan dah kata, takdak keja aku ni. Hehe!

20 comments:

  1. kite pn da lama xpakai inai..

    org kata ilang seri nnt ms kawen.. hahahaha..

    ReplyDelete
  2. adei baru nk tego npe pakai comot hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak reti bubuh sendiri kena org gak pakai kan..huhu

      Delete
  3. alamak...comot lak..
    xpe bila2 pun leh pakai.hehehe.
    eca pun ingt nak pakai time raya,tpi malas yg amat.huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk pakai yg segera je...senang dan cepat. kering pun cepat..

      Delete
  4. sy pun suka pakai inai jugk,,tp pakai inai daun ritu tk bape terg plak,,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. inai daun klu tak kena cara mesti tak merah sangat kan..akk pun tak pandai pakai inai daun.

      Delete
  5. saya pakai inai daun puas hati...pakai inai segera ni, hilang pun segera...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..tapi masalahnya malas nk tumbuk.huhu

      Delete
  6. Replies
    1. boleh la pi beli dan pakai sekarang.. :D

      Delete
  7. sekali macam kuku rimau la

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiyoo...tapi memang pun..menakutkan kan? saja je amek gambo camtu. hehe

      Delete
  8. Saya ada bad habit suka gigit kuku, nak berinai pun tak boleh.

    ReplyDelete
  9. slm raya saya tiapkali malam raya mesti sibuk pakai inai,sebab rasa seronok lak tgk family mertua pakai.

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...Saya pun pakai inai tapi,buboh di rambut la.Tak pcaya? Cuba pi kat www.kenalinegaraku4u2c.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Haha :D nampak sgt tak ada keje kan..

    ReplyDelete
  12. akak pulak tak suka pakai, masa kawin tu pun org paksa..

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D