24.8.12

Raya belum habis bro!

Alhamdulillah, syukur. Berjalan lancar Rumah Terbuka yang aku buka sejak petang tadi hingga sekarang. Tuuu! ada lagi kawan-kawan suami tengah makan. Bagi dia jelah layan kawan-kawan dia. Aku? dah tak larat sangat dah ni......

Ermmm...

sambung esoklah eh? :)




#Dah tau tak larat, dok gatai gakk nak update :P

16 comments:

  1. haa. bestnye buat rumah terbuka... :) pasti yang tak best kene kemas rumah lepas siap majlis tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa...lenguh pingang2 basuh periuk belanga..haha

      Delete
  2. aiseyman ...x ajak sy pon hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak rancang nak buat pun sebenarnya tu. Insyaallah..ada rezeki nnt sy buat untuk blogger terdekat plak.

      Delete
  3. x penah p umah terbuka kak...raya kali ni pun x merayap mana...cemuih dah raya jadi orang bujang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah kat kg kak tak pernah buat lagi..alah pi jelah kn hari raya. Rumah terbuka tu kak buat kat kulim.

      Delete
  4. Rumah terbuka? haha..kat sarawak masih rancak open house ni..jap lg nak g rumah member hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun ni saya tak dapat jemputan pun ke rumah terbuka. Kat sana mesti meriah kan.

      Delete
  5. Erk, template baru ke ni..:)

    ReplyDelete
  6. tak ajak owang pun..niza wat masak apa..laksa sarawak ey :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akk kan jauh...klu akk datang bila2 pun boleh je. Masak laksa kedah la kak.

      Delete
  7. x jemput pi rumah pun......:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah nanti buat utk blogger plak :)

      Delete
  8. Blogger tegar ni....sempat updated walau sibuk...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan tegar..ni mengada-ngada namanya..ehehe

      Delete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D