5.8.12

Tukaq Lagi!


Tetiba je kan. Dah lah lama tak update tetiba je terus tukar layout, rupa blog semua. Cuti hujung minggu dok rumah je..takda apa nak buat. Edit blog jelah. Kursus belum habis cuma tinggal seminggu lagi. 10 Ogos merdeka!!! Orang lain sambut merdeka 31hb tapi aku sambut dulu..sempena habis kursus. Bunyi macam teruk sangat kursus tu kan? Haa..memang teruk. Disebabkan semua ujian dah habis sejak minggu lepas.. tu pasai la balik weekend kali ni asyik mengadap facebook dengan edit blog je. Legaa seghaaa...Huhu.

Insyaallah, 2 minggu dari sekarang dah boleh la up entri setiap hari macam dulu. Eh, lupa nak habaq. Walaupun, blog tak aktif sangat selama hampir 2 bulan... Nuffnang tetap bermurah hati bagi 3 BE dari bulan Jun sampai sekarang. Terima kasih banyak kat Nuffnang. Wa sayang lu beb!

12 comments:

  1. wah wah.. untunglah..rezeki tu..so kena update la baru earning masyuuukk..hehe tahniah sis

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. sebab rajin la akak tukar nih..heh3

      Delete
  3. Akak pulak malas nk buat header. tu biar kosong je. Yg lama..dh bosan tengok.

    Syokla niza..smpai 3 tu BE!

    ReplyDelete
    Replies
    1. time rajin je baru edit kak..masa malas jangan la cuba..memang terbengkalai..huhu

      Delete
  4. saya ni bukan dok kesah bnda tu kak...sbnarnya sy x paham pun be tu apa ,...hehe

    org buh iklan, kita pun buh gak..hikhik

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D