30.9.12

Instagram | Twitter

Cuma nak bagitahu korang aku dah lama ada Twitter, dan Instagram ni kira baru tak baru juga. Cuma satu je aku tak ada, eh bukan takda tapi kureng ada follower. Kalo ada pun followers yang ada sekarang ni, macam tak mesra rakyat sangat la. Jadinya  bila tak mesra rakyat tu macam suram je timeline aku kat twitter tu, tweet sesorang meroyan pun sorangsorang. 

Pendek kata nak cari kengkawan yang mesra pengguna gitu. Eh, senang cakap.. meh la follow aku beramai-ramai. Muahaha.


Gambar ni sengaja ambik kat sebelah tu je. Mana la tau kot ada yang tak nampak. Hehe. Nak follow? Tekan je kat sebelah tu k. :)

12 comments:

  1. entah knapa sy x suka twitter..mmg x bukak.

    ReplyDelete
  2. Twitter mmg tak blah skit, entah knapa mcm boring pulak...asik baca org mencarut je dlm twitter..

    Tapi, sy follow Niza jugaklah ye...hehe :)

    ReplyDelete
  3. kann.. follow @afiqyassinfico confirm lepas nie dah tak meroyan sorang2.. hhee

    ReplyDelete
  4. Ok jap lai folllow..takut karang meroyan....kecoh satu taman...hihihi

    ReplyDelete
  5. Salam sweetie.... tweeter saya dah lama tak bertweet... instagram kekadang jadi pekasam..

    ReplyDelete
  6. sekang gambo2 dlam blog sme akak import dr instagram...tweeter ada tp jarang guna, abes camno :)

    ReplyDelete
  7. Tak ada twitter..ada fb je

    ReplyDelete
  8. xda akaun instagram.....hehehe

    ReplyDelete
  9. ada tweet tapi x begitu follow sesangat...

    ReplyDelete
  10. Baru terfikir-fikir nak buat akaun Instagram. Twitter ada tapi mula² je semangat.. ;D

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D