28.9.12

Wajib ke buat entri ni?


Sebab kerja, tak dapat nak tengok bajet 2013 kat tv. Pukul 5.10 baru masuk dalam kereta nak gerak balik rumah. Sempat la jugak dengar separuh lagi pembentangan bajet tu tadi kat radio. Selalu bila hari jumaat je terkocoh-kocoh gelojoh tak senonoh memandu sebab nak cepat keluar dari pulau, nak elakkan dari tersangkut dengan jammed kat atas jambatan. Tapi hari ni cool pulak aku drive, sedar-sedar je dah sampai. 6.30 pulak tu baru sampai, gila slow. Kan bagus gitu!

Tu pun sebab nak dengar pasal 'bonus'. Semua orang kot tunggu pasal bonus tu kan? Apapun, hati sangat gumbira. Insentif khas + bonus. Rezeki lagi. Alhamdulillah :)

15 comments:

  1. Best tu jadi org kerajaan...

    ReplyDelete
  2. bajet mesra rakyat...setiap golongan ada habuannya..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah tahniah utk atm n gomen staff :)

    **blog niza laju tp komen box problem bg line akak la buat masa ni, nt quota penuh ok la.. :)

    ReplyDelete
  4. pekerja swasta sering dipinggirkan.....sedih:(

    ReplyDelete
  5. bonus org bujang tu nak la..tp kan kak, "dorang" janji nak umum pasal posting kami2 ni time pembentangan bajet tu jgk, tapi tak ada apa pun...tensen laa...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dapat rezeki lebih lagi :-)

    ReplyDelete
  7. Syukur dapat bonus.Bolehlah jalan2 ke Legoland.

    ReplyDelete
  8. orang memberi kita merasa..ada juga yang merasa tapi perli2....siapa tu yer!

    ReplyDelete
  9. akak dan suami tak dpt apa2 dari budjet tu. tapi takpelah, rezeki masing2.

    ReplyDelete
  10. seronok kn penjawat awam dpt bonus.. kami yg swasta ni tunggu jela =)
    ~singgah & dah follow sini

    ReplyDelete
  11. ada juga tgk.
    baucer buku naik..heee

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D