23.11.12

Silalah menjamu mata

Apa ke herot2 batang ni? ke dahan? ke ranting?

Habisss piring peninggalan mak mertua kat rumah ni....hailahh menantu #aptb

Hasil kerastangan yang tak semenggah disangka!?


Notakukukakiku: 
Blurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... rasa macam dah lama sangat tak menulis. Otak tengah keras dekong. Jadi, biarkan dia lemau sikit baru boleh kita tulis merapu panjang-panjang macam dulu. Sekarang, tatap la lukisan yang ala-ala cherry blossom tu. Hasil keras tangan aku. Hobi baru. Nafsu baru. Cinta baru. Kegilaan baru. Jadi? Maafkan jelah sebab nampak buruk, nama pun baru!


12 comments:

  1. simple and sweet...hasil tangan sure kreatif tak kira apa seninya...teruskan

    ReplyDelete
  2. kalau akak yg lukis...tentu tak sanggup nak tgk hehe

    ReplyDelete
  3. lukis atas piring ke ni niza?
    okla tu utk 1st timer.

    elok ada hobi baru..idup lebih ceria!

    ReplyDelete
  4. as salam

    klik the apartment:) nice la niza lukis..tak sangak berseni:)

    ReplyDelete
  5. simple tp nampak menarik

    ReplyDelete
  6. ini boleh dijual untuk di frame kan untuk digantung di laman rumah..*sarcastic tak bunyi?* hehe

    ReplyDelete
  7. comel2..

    penah tgk org buat ni..tp xpenah buat lg..huhu..

    ReplyDelete
  8. nampak cantik lukisan hasil tangan hobi baru niza..

    ReplyDelete
  9. Ada bakat terpendam...lawa

    ReplyDelete
  10. comel la nih... tapi memang nampak jelas la kat mana kerasnya.haha

    ReplyDelete
  11. niza,
    akak nampaak cantik lukisan tu walaupun niza kata keras
    maybe sebab kaler pink tu buat hitam nampak soft..teruskan!

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D