26.12.12

Felinna Beauty


Akibat terpengaruh dengan promosi baekk punya, bertubi-tubi pulak masuk dekat wall facebook..akhirnya, terbeli jugak 2 set dengan harga 1set combo RM130! Haish, mujur ada bonus dan mujur jugak suami saya hatinya mudah lentur dengan pujuk rayu saya. Kih3.

Percubaan pertama, harap ianya berbaloi la. Berbaloi dari segi duit yang dilaburkan hanya untuk mengempiskan perut yang muncit dan lengan yang menggeleber juga berjaya untuk dapatkan kulit yang cantik, yang tak kusam dan yang penting sihat.

Ada tak kawan-kawan kat sini yang dah cuba produk ni? Berkesan tak??

12 comments:

  1. org sume nk kuruih..sy je nk gemok ni..transfer lemak sikit kak niza..hehe

    ReplyDelete
  2. rasa mcm nak cuba..tp x berani lagi...

    ReplyDelete
  3. kak niza gemuk ke mslhnyeeeee...??

    ReplyDelete
  4. mmg tgh hottt ni. penuh iklan dlm fb. apepon, slamat maju jaya. usaha tangga kejayaan.

    ReplyDelete
  5. akak baru guna..share dgn suami, blm sampai 1minggu. Blm dpt hasilnya. Jgn lupa ukur dulu, baru tau ada hasil ke tak.

    ReplyDelete
  6. Vit C + collagen tu...makin mantap la wajah lepas ni...ekekekeke

    ReplyDelete
  7. nanti bgtau hasilnya
    mcm interested tapi nak hold dulu :)

    ReplyDelete
  8. saya tengah guna felinna kak..baru 4 hari...hope berkesan la...nak buang sket lemak kat montot ni...pinggang cekeding tapi montot mcm x balance...haha

    ReplyDelete
  9. nanti upload pic sebelum/selepas mengunakannya ya..:)

    ReplyDelete
  10. nak try jugak..nanti buat entry ye,,..sebab kompem ramai yang google.sebab akak pernah google pengalaman pengguna produk ni tapi tak jumpa..sebab tu tak nak beli..takut tak berkesan..heheh

    ReplyDelete
  11. kita pun terbeli gak satu. ni semua pengaruh dari fb. banyak sangat iklan kat fb.wahaha-,-
    semoga menjadi la gamaknya!
    ohooooo~

    ReplyDelete
  12. dah dpdt baby ke..sory ..tnye je..sbb tulis tepi tu lum branak..?

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D