29.12.12

Sesaja

Ingat tak jeles ka tengok korang asyik update blog manjanggg tiap jam tiap waktu? Meluap luap jeles kek ati den nih tapi apokan dayo..internet dah gilo!!

Sekarang tengah buat entri nak let go baju tapi nak upload satu satu gambaq pun mak'aihh makan jam! Cemuih gila baqhang.

Sebab tu nak mintak maaf jugak sebab dah lama tak blogwalking dan tak tinggal komen kat entri korang..bukan sebab malas tapi internet yang bermasalah. Salahkan dia k!

Published with Blogger-droid v2.0.9

12 comments:

  1. ooo..patut la sonyapp joo..kihkih :)

    ReplyDelete
  2. zyra pon da lme tak update blog gan bw..hukhuk ni semua salah notebook uwhh...
    hehe

    ReplyDelete
  3. alasan yang semakin diminati sekarang...hehe

    ReplyDelete
  4. hehe..ye ye..slhkan internet..heheh

    ReplyDelete
  5. tau x sy da naik rindu ni *smbil kesat air mata*

    ReplyDelete
  6. internet..nadi hidup penulis blog..

    ReplyDelete
  7. dan2 salahkan internet eh...amboiii

    ReplyDelete
  8. nak jual baju lak ka??amboi..tak lama lagi kaya la dia..hahha

    ReplyDelete
  9. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D