7.1.13

Cek Nuffnang

Harini, balik kerja ada sampul dalam peti surat.  Alhamdulillah, cek pertama dari Nuffnang akhirnya sampai jugak walaupun dah tekan butang cash out tu dah lama, 3 bulan lepas. Taktau pasal apa, salah teknik ke apa pun taktau. Dah tekan cash out, seminggu dua lepas tu bila check balik..aik! masuk ke akaun nuff semula? Last-last malas dah nak kesahkan dia. Biar je sampai 30 Nov 2012, baru tekan semula butang cash out tu. 

Entri pendek ja. Nak pi pasar malam ni beli bawang, cabai, sayoq, ayam, kaki ayam....hehe. 

13 comments:

  1. Sana sini citer chq pertama nih..bikin jeles.

    ReplyDelete
  2. Banyak ke, snap lah :) hehe...tahniah, rezeki tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak byk mana pun elih, bukan blogger retis nak dapat riban2...hehe

      Delete
  3. sebab tu kalau nak cash out kena tunggu hujung bulan.kalau tak memang 3,4 bulan la jawab nya baru datang itu cek.

    ReplyDelete
  4. akak jugak yg tak pernah dapat hehe..dah berkurun buang iklan nuff..

    ReplyDelete
  5. bestnya.. sy baru je nak menuju rm50.. sabar menanti.. hihi

    ReplyDelete
  6. Wah! Skg ni musim blogger cash out uit nuffnang!

    ReplyDelete
  7. errr cemane akak punya dok kumpul RM4.25 sen ja walaupun dah blogging ampat tahun neh..???

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D