2.1.13

Hai, 2013

Entri pertama. Sebenarnya takmo skip entri selang berhari-hari baru nak update pulak. Yes, itu azam baru. Tapiii tak janji aaaaa takut takdan la pulaknya. Aik, Azam guano gitunya? Hehe.

Saya dengan hubby tiap kali tahun baru, tak pernah pun sebenarnya kami pergi berhimpun kat satu tempat yang ramai orang hanya semata nak tengok percikan bunga api detik 12malam. Takbleh! takbleh! Sesak. Takleh nak bernapas. Kami dua sama, tak suka rimas-rimaskan diri.

Sama macam tahun lepas, pukul 11 malam baru keluar rumah cari port nak melepak dan honeymoon untuk satu malam. Sumbat dalam handbag sorang selai baju untuk buat salin esoknya. Dan destinasi yang sentiasa menjadi pilihan, Pulau Pinang. Tanpa jemu walaupun sokmo pi situ, dating situ, shopping situ dan kerja pun situ!

Serious. Suka Penang, nak kerja situ sampai pencen. Hehe. Ok lah, ni ada gambar seketul..layann.

Selamat tahun baru, 2013.

15 comments:

  1. akak pun tak pernah keluar rumah,pi tgk bunga apa ke apa...jam 12 malam tu dah 2,3 episod bermimpi dah..

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru kak :)

    ReplyDelete
  3. Salam Niza yang manis
    selamat tahun baru..semoga Allah
    terus memberi kebahagian untuk niza dan family..

    ReplyDelete
  4. dulu masa belum ada maisara selalu jugak buat gitu..sekarang tak boleh la..hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat tahun baru. Pic bwh tu, yg pki tudung tu...cute!

    ReplyDelete
  6. penang mmg best..rindu ngat dgn penang, the most lively place in malaysia i think..

    ReplyDelete
  7. amboi.... Honeymoon sokmo :-)

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan dear..aik,rasa2 cam kita ni sebaya jer..pun serupa,dah bersuami tapi belum beranak..hehe..TTC jugak le yea..sama kita..dolu2 sblm kawen,ghajen nk pi tgk bunga api ni time new year ke,smbut merdeka ke..la ni,husband malaih nk bersosak2..opsss,lupa lak nk ajak singgah ke blogshop saya klu tgh cari handbeg ke,dress ke,skirt ke..saja2 nk cuci mata pun boley..

    ReplyDelete
  9. ini mcm area flamingo hotel ni ?

    ReplyDelete
  10. nampak mcm kt batu ferringhi. harap tekaan itu betul.

    ReplyDelete
  11. hepi new year akak..!besle dpt hanimun satu malamm.. ^^p

    ReplyDelete
  12. yeke kak?susah tu kna komiter dan lebih komitmen :)

    bdw epy new yer kak :D

    ReplyDelete
  13. akak rasa ni kat, cheyy tak tau sebenarnye..penang pun tak penah sampai lagik..happy new year niza

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D