5.3.13

Kabare?

Assalamualaikum. Macam biasa ayat cover lepas lama melenyapkan diri dari blog..sebokk! Hehe. Semua orang sebok, semua orang tau tapi saja nak bagitau jugak. Hehe. Bila lama tak muncul ni kan, rindu sebenarnya. Setiap hari rindu blog. Setiap hari sempat jugak jenguk blog tapi tengok saja jelah. Nak ketok-ketok keyboard je tak menyempat. Kadang ada je masa, tapi idea takmau mari pulak. Haih, dilema betoi.

Jadi, untuk malam ni rasanya cukup la setakat ni. Saja nak lepaskan rindu..Apa khabar semua? :)

8 comments:

  1. habaq baeeekkkk...cheq pulak apa ceghita?

    ReplyDelete
  2. Tula..ayat biasa niza. Pdhal bkn org jawa pun ya. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah waras, ambik hang cakap jawa..
    :)

    ReplyDelete
  4. tak sihat...mai la hantaq anggur...

    ReplyDelete
  5. akk,sila UPDATE blog. ini amaran.hehehe

    ReplyDelete
  6. laa ingatkan dah ada entry baru..ketuk2 rumah dia duk kabare situ laa..hins

    ReplyDelete
  7. kite sihat kak..!

    hahahaha....

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D