9.5.14

Tong Sampah

Walaupun saya memang lama tak update blog tapi kekadang ada masa free saya jenguk jugak blog dan baca entri terbaru kawan-kawan blogger yang ada dalam blog list saya. Cuma saya tak tinggalkan komen je. Ada jugak yang saya tinggalkan komen satu dua.Maaf naa, semangat tu dah kurang, taktau kenapa. Taktaulah camna caranya nak aktifkan blog ni balik, rindu tu ada tapi bila buka je blog otak terus jadi kosong. Tapi kali ni Alhamdulillah, dia tubit jugak..hehe.

Dalam semua blog list saya ada satu blog yang saya tak boleh nak masuk dah. Tak tahu samada beliau dah delete blog atau privatekan. Saya pun tak reti sangat. Blog tu bagi saya memang wajib masuk tiap kali saya jenguk blog saya, sebab saya sukakan penulisan beliau, gaya cerita beliau tapi sayangnya saya dah tak boleh dah nak baca. 

fakurpunyasampah.blogspot.com

Sapa yang kenal dengan empunya blog TONG SAMPAH? Tahu tak cemana cara kalau saya nak masuk ke blog beliau? Mohon bantuan :)

5 comments:

  1. blogger tu dah had ke pembacanya kpd yg dia nak sahaja nampaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huuuuuuu sedih!
      sy tak dijemput.

      Delete
  2. fuhh ingatkan sape la tong smpah td. hehe

    ReplyDelete
  3. hehehehe akak, lama akak x update kan

    ReplyDelete

Nak komen? Haa..sila! sila! :D